Ugrás a tartalomra

Minőségpolitika

Társaságunk legfontosabb célja üzleti partnereink teljes megelégedettsége. A minőséget úgy tekintjük, mint az Vario Production Kft. tevékenységének meghatározó tényezőjét, azaz a minőség a potenciális megrendelők megnyerésének, a piac megszerzésének, megtartásának, bővítésének a legcélravezetőbb és leghatásosabb eszköze. Az ügyvezetés a céget úgy irányítja, hogy annak neve egyben garanciát is jelentsen partnereink számára.

Minőségpolitikai céljaink elérése érdekében az üzletviteli alapelveink a következők:

Társaságunk kialakította, bevezette, és folyamatosan fejleszti az MSZ EN ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségbiztosítási rendszert. Munkatársaink és alvállalkozóink kiválasztásának alapja a legmagasabb szintű szakmai felkészültség és rátermettség, így ők teljes bizalmunkat élvezik. Tudományos ismereteinket, gyakorlati szakértelmünket állandóan bővítjük. Folyamatosan gondoskodunk munkatársaink továbbképzéséről. Az általunk forgalmazott termékek kivétel nélkül ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkező gyártók által előállított termékek. A megfogalmazott célok elérése és a karbantartási szolgáltatásunk színvonalának folyamatos biztosítása érdekében a karbantartási tevékenységünkben is bevezettük az ISO minőségirányítási rendszert. A 45/2011. (XII. 7.) BM rendelet előírása szerint csak a tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező cég illetve szakmunkás végezheti a hõ-és füstelvezetési berendezések karbantartását. Karbantartási csapatunk minden tagja rendelkezik az előírt és érvényes tűzvédelmi szakvizsgával.

 

"ISO9001 - ISO14001 logo"

 

Kérjen ajánlatot tőlünk

Csapatunk az Ön igényei szerint dolgozik azon, hogy a Vario Production Kft. a lehető leggyorsabban, az igényeknek és a projektnek megfelelő, előnyös árajánlatot tudjon adni.
Az alábbi gombra kattintva elérhető űrlapot kitöltve és beküldve kollégáink fölveszik Önnel a kapcsolatot.

Vario Production Kft.

Hő-és Füstelvezető rendszerek

Székhely: 1124 Budapest, Hegyalja út 59.

Telephely: 3100 Salgótarján Baglyasi út 1.

zerta [kukac] zerta.hu (zerta[at]zerta[dot]hu)    +36 20 355 4833


Vario Production Kft - Minden jog fenntartva