Ugrás a tartalomra

II. Gedeon János Emlékkupa

Salgótarján, 2. Gedeon János Emlékkupa, országos és határ-menti gépi forgácsoló verseny 2022. 03. 23-25.

Cégünk évtizedes jó kapcsolatot ápol a Nógrád Megyei Szakképzési Centrum Stromfeld Aurél Technikumával. Évek óta járnak hozzánk nyári gyakorlatra a tanulóik, és nem egy ottani diák lett később kollégánk.
Így nem volt kérdés, amikor megkerestek a verseny díjazása kapcsán, hogy segítsünk, azonnal igent mondtunk.

A verseny keretét a Stromfeld napok szolgáltatták. A meghívásos, országos és határ-menti gépi forgácsoló versenyen összesen tizennyolc tanuló mérte össze szakmai tudását. Hat hazai és két határ-menti, gépész képzéssel foglalkozó szakképző iskolát képviseltek, nemzetközi rangra emelve ezzel a rendezvényt.
– Balassagyarmat, Fülek, Győr, Kassa, Paks, Vác és Zalaegerszeg, illetve természetesen Salgótarján legjobbjai szálltak versengésbe.

A diákoknak a verseny ideje alatt egyebek mellett kézi és gépi forgácsolással kellett kialakítaniuk egy összetett, mozgó szerkezet tengelyét. Emellett műszaki rajzot is kellett készíteniük ceruza, vonalzó és körző segítségével, illetve a műszaki mérések terén is bizonyítaniuk kellett rátermettségüket.
A fent felsorolt feladatokat a legeredményesebben Leták Zsolt, a paksi Energetikai Szakgimnázium és Kollégium tanulója teljesítette. Ő vehette át a ZERTA Kft. által felajánlott 100.000 ft-os fődíjat, melyet Tajti Veronika ügyvezető adott át.

II. Gedeon János emlékkupa

II. Gedeon János emlékkupa

II. Gedeon János emlékkupa

II. Gedeon János emlékkupa

II. Gedeon János emlékkupa

II. Gedeon János emlékkupa

 

Kérjen ajánlatot tőlünk

Csapatunk az Ön igényei szerint dolgozik azon, hogy a Vario Production Kft. a lehető leggyorsabban, az igényeknek és a projektnek megfelelő, előnyös árajánlatot tudjon adni.
Az alábbi gombra kattintva elérhető űrlapot kitöltve és beküldve kollégáink fölveszik Önnel a kapcsolatot.

Vario Production Kft.

Hő-és Füstelvezető rendszerek

Székhely: 1124 Budapest, Hegyalja út 59.

Telephely: 3100 Salgótarján Baglyasi út 1.

zerta [kukac] zerta.hu    +36 20 355 4833


Vario Production Kft - Minden jog fenntartva