Ugrás a tartalomra

Felújítás

Felújítás

A leggondosabb üzemeltetés és állagmegóvás mellett is bekövetkezhet olyan – akár előre nem látható – esemény, mely a beépített bevilágító, hő- és füstelvezető berendezések részleges vagy teljes felújítását, cseréjét követelik meg. 

Karbantartási üzletágunk másik fontos pillére felújítási munkálatok vállalása. Legyen szó a hő- és füstelvezető rendszer működtetésének átalakításról, polikarbonát fedés vagy kupola nyílószárnyak cseréjéről, helyszíni felmérés alapján projektre szabott, egyedi árajánlatot adunk és a kivitelezést is elvégezzük. Hatékony működésünk alapja, hogy az ilyen feladatok esetében a projektet végig kísérik a kollégák, a felméréstől a kivitelezés befejezéséig. 

A felújítások esetében az Vario Production Kft. bármely, korábban beépített rendszer donga fedéseit, vagy nyílószárnyait le tudja gyártatni hazai üzemében, kiváló minőségben, egyeztetett határidővel.

Kérjen ajánlatot tőlünk

Csapatunk az Ön igényei szerint dolgozik azon, hogy a Vario Production Kft. a lehető leggyorsabban, az igényeknek és a projektnek megfelelő, előnyös árajánlatot tudjon adni.
Az alábbi gombra kattintva elérhető űrlapot kitöltve és beküldve kollégáink fölveszik Önnel a kapcsolatot.

Vario Production Kft.

Hő-és Füstelvezető rendszerek

Székhely: 1124 Budapest, Hegyalja út 59.

Telephely: 3100 Salgótarján Baglyasi út 1.

zerta [kukac] zerta.hu    +36 20 355 4833


Vario Production Kft - Minden jog fenntartva