Ugrás a tartalomra

Cégtörténetünk

 

 

 

A Zerta Kft. 2005-óta van jelen a magyarországi hő- és füstelvezető termékek piacán. Mára az ország piacvezető kupola- és dongagyártó és e termékek beszerelését végző cégévé váltunk. Referenciáink között számos logisztikai központ (AUDI, Continental, Duvenbeck, stb…), gyártócsarnokok, (MERCEDES, AUDI, Michelin, Lego, Hankook, Procter and Gamble, stb…), irodaház, iskola, sportcsarnok és bevásárló központ (Tesco, Auchan, stb…) megtalálható. Egyaránt vállaljuk a termékeinkkel kapcsolatos építőipari tervezést, egyedi igények felmérését, az ezeknek megfelelő egyedi termékek gyártását és kivitelezését, valamint ezek későbbi karbantartását is. Társaságunk legfontosabb célja üzleti partnereink teljes megelégedettsége. A minőséget úgy tekintjük, mint a Zerta Kft. tevékenységének meghatározó tényezője, azaz a minőség a potenciális megrendelők megnyerésének, a piac megszerzésének, megtartásának, bővítésének a legcélravezetőbb és leghatásosabb eszköze. Ezért az ügyvezetés a céget úgy irányítja, hogy annak neve egyben garanciát is jelentsen azok számára, akiknek a Zerta Kft. szállítója, akik termékeinek vásárlói és felhasználói. Minőségpolitikai céljaink elérése érdekében az alábbi üzletviteli alapelveket határoztuk meg: Szolgáltatásaink magas színvonalát minden körülmények között biztosítjuk. A cég vezetése fokozott gondot fordít a telephely folyamatos korszerűsítésére, a munkakörülmények, a munkafeltételek és a műszaki-technikai felszereltség állandó javítására.  Tevékenységünk során a legjobb minőségű munkavégzés végett minőségbiztosítási rendszer vezettünk be, így a cég akkreditálásra került az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint.

A környezet megkímélése, az erőforrások és a technika ésszerű használata korunk központi követelménye. Ezáltal határozzuk meg az eljövendő nemzedékek jövőjét és életminőségét. Bizonyítja cégünk környezettudatos elkötelezettségét, és az ilyen irányú jogi és szabályozási elvárásoknak való megfelelést, hogy 2014-ben bevezettük az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú szabványrendszert is. Azért hoztuk létre, hogy cégünk tevékenysége során minimálisra csökkenthessük a környezetre gyakorolt negatív hatásokat (pl. negatív változások a levegőt, földet, vizeket érintően); és összhangba kerüljön az alkalmazott törvényekkel, szabályokkal és más környezetvédelemmel kapcsolatos előírásokkal és ezeket folyamatosan fejlesszük. Az ISO 14001:2005 irányelvei szerint kevesebb hulladékot termelünk a működés során, így hatékonyabbá válik a helykihasználásunk. Kevesebb idő-, energia- és nyersanyag ráfordításra lesz szükség a termelés során, ezáltal csökkenthetjük az elosztási és az operatív költségeket. A jövő kihívása az új környezetvédelmi megoldásokban van, amelyek tartósan megkímélik a környezetet és az erőforrásokat, ugyanakkor növelik a technológiai és gazdasági versenyképességet. Ennek cégünk elkötelezett híve. A környezetközpontú irányítási rendszer bevezetése és működtetése elősegíti a természeti erőforrások megóvását, a szennyezések és kockázatok csökkentését, a dolgozók és a környéken lakók egészségének megőrzését. Minden keletkezett hulladékot szelektíven gyűjtünk és szerződött partnerink biztosítják azok szakszerű megsemmisítését, valamint újrahasznosítását. 
Tudományos ismereteinket, gyakorlati szakértelmünket folyamatosan bővítjük. Belső folyamatainkat tervezzük és rendszeresen fejlesztjük. Munkatársaink és alvállalkozóink kiválasztásának alapja a legmagasabb szintű szakmai felkészültség és rátermettség, ezért ők teljes bizalmunkat élvezik. Folyamatosan gondoskodunk munkatársaink képzettségének kiváló színvonaláról, hangsúlyt fektetve arra, hogy alkalmazottaink magas szintű és naprakész ismeretekkel rendelkezzenek. Erőforrásaink fejlesztését az elvállalt megbízások kifogástalan teljesítésének szolgálatába állítjuk. Megalakulásunk óta több kiváló ár/érték arányú termékcsaládot fejlesztettünk ki és vezettünk be a piacon.
 

"ISO9001 - ISO14001 logo"

Kérjen ajánlatot tőlünk

Csapatunk az Ön igényei szerint dolgozik azon, hogy a Vario Production Kft. a lehető leggyorsabban, az igényeknek és a projektnek megfelelő, előnyös árajánlatot tudjon adni.
Az alábbi gombra kattintva elérhető űrlapot kitöltve és beküldve kollégáink fölveszik Önnel a kapcsolatot.

Vario Production Kft.

Hő-és Füstelvezető rendszerek

Székhely: 1124 Budapest, Hegyalja út 59.

Telephely: 3100 Salgótarján Baglyasi út 1.

zerta [kukac] zerta.hu (zerta[at]zerta[dot]hu)    +36 20 355 4833


Vario Production Kft - Minden jog fenntartva